Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Strabag BMTI d.o.o. građevinski strojevi, zapošljavaju automehaničara ili mehaničara za rad na održavanju strojeva i vozila, u sjedištu Dugopolje. Preduvjeti su SSS/KV iz smjera automehaničara/mehaničara, radno iskustvo u struci, vozačka dozvola B kategorije te sposobnost rada u timu, uz visoku razinu pouzdanosti i interesa za daljnjim razvojem i usavršavanjem. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link za dodatne informacije i prijavu.

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) te pametne uređaje, zapošljava više promotora u Šibeniku, Zadru, Splitu i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

In Constructum d.o.o., s dugogodišnjim prisustvom u graditeljstvu postaje tehnološki lider u promicanju suvremenih tehnologija u graditeljstvu, koji realizaciju najkompleksnijih i najzahtjevnijih izazova suvremene graditeljske prakse jamči iskustvom i vještinama svojih zaposlenika, vođenih ekspertnim inžinjerskim znanjem. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava na dvije pozicije u Zadru. Traže se tesar i zidar. Provjerite obje pozicije na linku i aplicirajte do 11.07.

Reem Electronic d.o.o., sistem je integrator koji uz isporuku informatičke i mrežne opreme, pruža brojne druge usluge iz ove domene. Profesionalna snaga ove tvrtke leži u činjenici da je uz korisnika tijekom cijelog prodajnog ciklusa, pružajući usluge savjetovanja, razvijanja, uvođenja, integracije i održavanja komunikacijskih rješenja – po sistemu ‘ključ u ruke’. Trenutno za svoj tim traži novog djelatnika na poziciji: serviser IT opreme. Prednost se daje kandidatima s iskustvom, ali i potpuni početnici nisu isključeni, ako se u njima prepoznaju potrebne kvalitete. Mjesto rada je Zadar. Sretno s prijavama.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava kontrolora proizvodnje u Zadru. Traži se diplomirani ekonomist (poželjno smjera kontrolinga, financija i računovodstva), s trogodišnjim radnim iskustvom i s izvrsnim poznavanjem metodologije i alata u području kontrolinga. Provjerite sve uvjete za prijavu i aplicirajte na vrijeme.

Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za specijalista korisničke podrške koji će raditi od kuće. Osnovna zadaća pružanje je podrške klijentima putem telefona ili e-maila. Potreban je veći broj ljudi, kao i visoka razina znanja engleskog jezika u govoru i pismu te dobra informatička pismenost. Kako se možete prijaviti? Saznajte klikom na link.

Dolex d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila, robno materijalnog administratora i financijskog knjigovođu u Splitu. Prijave se zaprimaju do 10. srpnja, pa kliknite na link i izvršite prijavu u roku.

Adriatic stone d.o.o. za svoj tim pridružuje prodavača/skladištara u Dugopolju. Osnovne zadaće uključuju zaprimanje i izdavanje robe te prodaju robe na skladištu. Potrebna vam je dozvola za vozača viličara te poznavanje rada na računalu. Ako se pronalazite u natječaju – prijavite se.

Best West d.o.o. zapošljava dva skladištna radnika u Stobreču. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, kao i urednost i marljivost te pozitivan odnos prema radu. Očekuju vas poslovi slaganja i odvajanja robe za kupce na skladištu igračaka i sezonske robe. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Selekcija d.o.o. – Selekcija.hr, mala je start up tvrtka s 10 zaposlenika, koja sudjeluje na velikim natječajima vezanim uz ljudske resurse. Softver (ATS) ove tvrtke trenutno olakšava upravljanje ljudskim resursima, uz psihološku procjenu, desetcima kompanija u Hrvatskoj i regiji, a možda i na više kontinenata. Trenutno zapošljava prodajnog savjetnika za HR softver u Splitu. Poželjno je iskustvo u prodaji, kao i sklonost prema timskom radu, izvrsne komunikacijske vještine, SSS/VŠS/VSS i vozačka dozvola B kategorije. Vidite se na ovom radnom mjestu? Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.