Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Na tjednoj rang listi 20 romana hrvatskih autora, objavljenoj prije nekoliko dana, na 15. mjesto zasjeo je Josip Budiša s romanom ‘6,9 po Richteru’. Tako se Budiša našao u društvu renomiranih domaćih autora.

– Čovjek se osjeća ispunjenije kada vidi da se trud i doprinos koji je uložen u konstrukciju i detaljiziranje likova i radnje isplati. To me motivira na nastavak pisanja, jer meni nije do prestiža i slave – kazao je autor.

Budiša donosi novu uzbudljivu životnu i ljubavnu priču jedne žene čiji usudni krok tektonski trese, razdvaja i spaja njezine životne ljubavi i partnere. U tim međuodnosima osjetilna ugoda bar na kratko vrijeme omogućuje prividni bijeg pojedinca od ipak neizbježnog pragmatizma, najčešće popraćenog udvornošću karaktera suvremenog čovjeka otuđenog u njegovoj površnosti, lažnom blještavilu i pukoj zabavi, kao i nedostatak empatije i čovjekoljublja na usadama straha od donkihotske borbe s vjetrenjačama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.