Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Osluškivali su ovih dana u Crnici vijesti iz Beograda, gdje se u sklopu završnice Svjetske lige trebala održati sjednica Upravnog odbora Regionalne vaterpolske lige. U Vaterpolskom klubu Solaris nadali su se da će se administrativnim putem ipak ugurati u A1 ligu, kad su to već propustili učiniti u bazenu. Prema toj varijanti Šibenčani i splitski POŠK preselili bi u elitni regionalni rang, dok bi u A2 ligu ušao još jedan klub iz Srbije te slovenski Triglav. Međutim, dobrih vijesti za Solaris nije bilo. Upravni odbor odlučio je da A1 liga ostaje s deset klubova, dok će se u A2 ligu vratiti Triglav, pa će brojati 13 klubova, a obje lige igrat će se jednokružno. Ona čiji je član Solaris starta 21. rujna. Prije toga ‘Sunčani’ će odraditi prvi krug Kupa LEN, od 13. do 15. rujna. Kako saznajemo, postoji velika mogućnost da se taj turnir igra upravo u Šibeniku, i to na otvorenom bazenu. Bio bi to spektakl i sjajna reklama za klub i grad.

(foto: Milan Balaban)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.