Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Marko Perković Thompson održat će koncert na stadionu Nogometnog kluba Mladost Tribunj u ponedjeljak s početkom u 21.30 sati povodom Dana državnosti.

Na pitanje zašto baš Thompson, Marko Grubelić, načelnik Općine Tribunj, imao je spreman odgovor.

– Zašto ne? Riječ je o Danu državnosti, a Perković ima najljepše domoljubne i rodoljubne pjesme pa je bio logičan izbor. S tim koncertom kreće novi način organizacije događaja u Tribunju, jer dosad, mi kao Općina, nismo radili fešte zatvorenog tipa i ako se pokaže dobro ove godine nastavit ćemo i u budućnosti također s nekim poznatim imenima u sličnom datumu – kazao je Grubelić.

Budući da je sutradan neradni dan, Grubelić očekuje oko tri tisuće ljudi, a kako kaže, cijeli program će trajati do 2 sata u noći, pa će tako simbolički u ponoć dočekati Dan državnosti.

– S policijom smo dogovorili i složili se oko zajedničkog mišljenja odnosno stava da imamo nulti prag tolerancije na sva obilježja totalitarnih režima bilo koje vrste i preporučujem svim ljudima koje žele doći da si ne priušte dodatno putovanje u policijsku postaju Vodice. Na terenu će biti dovoljno policije, zaštitara i redara. Ne kažem da će biti nereda, nego želimo pokriti sva područja da sve prođe u najboljem redu, zato će tu biti i vatrogasci te vozilo hitne pomoći – naglašava načelnik.

Grubelić je jako zadovoljan i činjenicom da su uspjeli okupiti oko 90 volontera koji će biti zaduženi za razne poslove poput konobarenja, spremanja hrane, parkinga i kontrole ulaza odnosno izlaza.

– Očekujemo dostojanstvenu proslavu uz Markove najveće hitove i dobru zabavu te u miru i ponosu dočekamo Dan državnosti. Svi su dobrodošli u miru, a u suprotnom neka ostanu doma – zaključio je Grubelić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.