Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Ovoga vikenda očekuje nas kratkotrajno osvježenje s padom temperature, poglavito u nedjelju, dok je poneki neverin moguć i tijekom dana veće vjerojatnost za pljuskove, na srednjem Jadranu, bit će potkraj dana i u noći.

Na šibenskom području jutros je djelomice sunčano I bez vjetra. Jutros u 7 sati najtoplija je bila Rogoznica s 26 C°, Šibenik je mjerio 24 C°, Vodice 23 C°, Drniš 20 C°, a Knin 19 C°.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije djelomice sunčano. Poneki neverin bit će moguć i tijekom dana, no veća vjerojatnost za pljuskove, odnosno nevere, bit će potkraj dana i u noći. Iako će tijekom dana vjetar biti uglavnom slab, uz nevere će prolazno biti vrlo jak, pa i olujan. Noć će uz more biti topla, a u unutrašnjosti ipak ugodnije. Danju i dalje vruće.

Zahvaljujući cikloni nad Atlantikom po čijoj prednjoj strani će pritjecati velika količina vrućeg afričkog zraka nad veći dio kontinenta pa i prema nama od ponedjeljka temp zraka rastu, najprije na kopnu da se povrati ono sto će se sniziti u nedjelju, a onda od utorka posvuda.

Nakon prvog toplinskog vala, pred nama je drugi koji će biti jači od prethodnika.

Izvori: Šibenik meteo, HRT.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.