Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što je potpisao ugovor o suradnji s Lukom Split. dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica potpisao je Sporazum o suradnji  i s predsjednikom LAG-a Krka Daliborom Durdovom.

Sporazumom o suradnji definirali su koncept i mogućnosti suradnje koje će se provoditi s ciljem daljnjeg uspješnog razvoja dviju organizacija. Poseban naglasak stavljen je na provedbu stručne prakse za studente Veleučilišta koji će u sklopu iste moći raditi na pisanju i provedbi EU projekata, izradi poslovnih planova, poslovima istraživanja tržišta, organzaciji događanja te marketinškim i drugim potrebnim aktivnostima.

Studenti preddiplomskog stručnog studija Menadžment i specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment koji su zainteresirani za stručnu praksu u LAG Krka, trebaju se javiti voditeljici stručne prakse Jasmini Sladoljev.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.