Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279
Dok su seniori na odmoru, mlađi uzrasti HNK Šibenika i dalje su u pogonu. Pa su tako mlađi pioniri nastupili na turniru u Benkovcu i osvojili ga. U polufinalu su igrači trenera Ante Raka sa 4:0 nadigrali vršnjake iz Poreča (Bruno Paić 2, Jakov Soža, Lovre Kulušić), da bi u finalu sa 2:0, golovima Ivana Matasa i Jana Grgasa Granda nadigrali Primorac iz Biograda.
Ukupno su mladi Šibenčani na turniru imali fascinantnu gol-razliku od 20:0.
Do polufinala padali su Primorac (1:0), Belišće (8:0), Velebit (5:0).
U ruke kluba sa Šubićevca otišle su i dvije pojedinačne nagrade.
Bruno Paić bio je najbolji strijelac turnira sa šest postignutih golova, dok je Kristian Ilić proglašen najboljim golmanom, što ne čudi s obzirom da nije primio niti jedan gol.
Pobjednička ekipa trenera Raka: Kristian Ilić, Mislav Bljaić, Stipe Rupić, Ivan Kalauz, Ivan Bikić, Jakov Soža, Lovre Kulušić, Ante Grbelja, Jan Grgas Grando, Bruno Paić, Ivano Matas, Filip Mrčela, Josip Relja, Josip Matej Đerek, Roberto Bedrica, Franko Vučenović, Marko Baković, Duje Degenek
(foto: Naši Tići)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.