Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Zbog iznenadne bolesti jednog od glumaca, otkazuje se večerašnja predstava ‘S razlogom’ koja je trebala biti izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku s početkom u 19 sati. Riječ je o predstavi iz programa 59. Međunarodnog dječjeg festivala, a organizatori napominju kako je osiguran povrat novca za kupljene ulaznice.

Predstava ‘S razlogom’ u izvedbi Kazališne družine Pinklec iz Čakovca te Lutkarske organizacije koju fakat trebamo LOFT iz Zagreba otkazana je zbog iznenadne situacije s jednim od glumaca iz predstave.

Kupljene ulaznice mogu se vratiti od sutra, utorka, 25.  lipnja, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, od 10 sati pa nadalje. Kupcima ulaznica preko online sustava mojekarte.hr novac će biti vraćen izravno na kartice od srijede, 26. lipnja.

Organizatori Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku žale zbog nemilog događaja, glumcu žele što raniji oporavak, a svim malim posjetiteljima i njihovim roditeljima upućuju isprike!

Iako predstave u kazalištu neće biti, treba spomenuti da se festivalski program nastavlja dalje pa će se tako može uživati u programu ulica i trgova, tu je i Perivoj Roberta Visianija gdje je zabava za sve generacije, a posebno će veselo biti na Trgu Pavla Šubića I. gdje gimnastičarke gimnastičkog kluba Dišpet iz Šibenika pripremaju svoj program gdje će predstaviti svoj cjelogodišnji rad.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.