Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Nakon što su Ražine u petak osvojile mladi turnir ‘Hrvatski vitez Niko Cigić’, u Pakovu Selu su preko vikenda odigrane i prve utakmice u glavnom, seniorskom turniru. U subotu su odigrana dva susreta, a oba su bila zanimljiva, neizvjesna i dramatična. Miljevci su protiv Perkovića imali da gola prednosti, da bi potonji u zadnjoj sekundi izjednačili, a onda na penale prošli dalje. Rupe su, pak, protiv Lišana vodile 1:0, da bi Kristijan Plazina preokrenuo rezultat i tako pokvario 47. rođendan ekipi Rupa.

U nedjelju su na rasporedu bile tri utakmice. Sedramić je sa 5:3 svladao Ražine, ekipa Radonić-Živkovići je sa 3:0 nadigrala  Goriš, dok su Dubravice s uvjerljivih 7:2 svladale DPH Šibenik.

U ponedjeljak je slobodni dan, a turnir se nastavlja u utorak utakmicama Konjevrate – Šubićevac 08 (20.30) te DOŠK – Bulić (21.30).

Rezultati i strijelci subotnjih i nedjeljni utakmica:

SRD Miljevci – Perković 6:7p

Kartelo, F. Knez/I. Erceg, M. Mrčela

MNK Rupe – MNK Lišane 1:2

Radnić/K. Plazina 2

Sedramić – Ražine 5:3

Ponos 3, J. Ilijic 2/R. Franjkić 2, B. Jelovčić

Goriš – SRD Radonić-Živkovići 0:3

Mioč, R. Ljubić, M. Slavica

MNK Dubravice – DPH Šibenik 7:2

Brajković 2, A. Mijić, A. Brajković, S. Cigic, Z. Anic, D. Poduriljko

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.