Notice: Undefined variable: html in /home/sibenski/new/wp-content/plugins/wp-author-box-lite/core/functions.display.php on line 279

Najavljeni najsnažniji toplinski val ove sezone stigao je i do naših krajeva. Rekorder u cijeloj Dalmaciji u 13 sati su Dubravice s 39 °C. U šibenskoj Dubravi izmjereno je 37,1 °C, a u Skradinu 36,8 °C.

Šibenik, Vodice, Zaton i Bilice također su iznad 36 stupnjeva pa osvježenje možete potražiti, osim u klimatizranim prostorima ili u prirodnom hladu, u moru čija je temperatura u Šibeniku 25 °C, u Rogoznici i na Krapnju 24, u Skradinu 23, a u Murteru 22 °C.

I sljedeća dva dana budite spremni na pojavu zdravstvenog rizika zbog vrućine i visokih temperatura kod osjetljive populacije, ponajprije starijih i male djece. Slušajte i postupajte prema savjetima danima od strane nadležnih službi. Mačka na slici je živa i samo je pronašla ugodno mjesto u kamenom kanalu u hladu šibenskih kala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.